понеділок, 26 вересня 2016 р.

День Дошкільника


Восени ми відзначаємо Всеукраїнський День дошкільника - свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше в житті. Тому всі, хто причетний до справи виховання дітей дошкільного віку, варті того, щоб цей день був відмічений червоним кольором у календарі.
Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період в житті дитини, в цьому віці формується особа, закладаються основи майбутньої особистості та здоров`я. Знання та вміння, набуті в дитинстві, – це коріння. Чим воно міцніше, тим впевненіше почувається людина в житті. Благополучне дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до її внутрішнього світу. За допомогою своїх вихователів дошкільники пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.
Нам, педагогам - «дошкільникам», довipене найдоpожче i найцiннiше, що є в людей i деpжави - чисті дитячi сеpця та душi.  Саме Ми щодня відкриваємо своїм вихованцям двері у прекрасний  та безмежний світ знань, даруємо їм радість пізнання нового.
То ж бажаю Вам міцного здоров`я, благополуччя, нових творчих успіхів і досягнень, натхнення та оптимізму, поваги та вдячності  від ваших вихованців.
Нехай Вам завжди всміхається доля, а душу зігріває людська шана і щира посмішка наших дітей!
 З повагою, Гардаш Л.А.

Немає коментарів:

Дописати коментар